El Bread & Butter no tornarà a Barcelona al gener

  • El president de la fira de moda urbana ha anunciat que es quedarà a Berlín

VilaWeb
VilaWeb
ACN
25.08.2014 - 08:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La fira de moda Bread & Butter no es farà a Barcelona l’any vinent, com s’havia anunciat al juliol. El president del certamen, Karl-Heinz Müller, ho va anunciar ahir a través d’un comunicat on assegurava que la majoria d’expositors i visitants professionals ‘volen que el Bread & Butter es faci a Berlín el gener del 2015’ i que la indústria de la moda ‘s’ha mostrat escèptica amb la possibilitat de fer l’esdeveniment a Barcelona’. ‘De moment, la majoria d’expositors té com a prioritat el sanejat i fiable mercat alemany’, va afegir Müller. Amb tot, el president de la fira no descarta que el saló torni a Barcelona en una edició d’estiu, com un esdeveniment addicional al de Berlín.

‘En nombroses converses amb els qui prenen les decisions en el nostre sector ha quedat clar que prefereixen que es mantingui el format establert malgrat les possibilitats del nou’ i que el Bread & Butter ‘tingui lloc del 19 al 21 de gener a l’antic aeroport de Berlín-Tempelhof’, va justificar Karl-Heinz Müller.

Amb tot, el màxim responsable del Bread and Butter no descarta que el saló torni a Barcelona en una edició d’estiu, com un esdeveniment addicional al de Berlín. A més, va agrair la gran disponibilitat que havien mostrat tant la Fira de Barcelona com la ciutat per a acollir l’esdeveniment i es va disculpar amb els expositors, visitants i col·laboradors ‘per la incertesa i els possibles inconvenients causats’.

‘Els avantatges de Barcelona amb el seu caràcter mediterrani són obvis, especialment en relació amb la seva excepcional influència amb la moda tot i la llarga crisi en el sud d’Europa’, va lloar Müller. A més, va anunciar que sí que mantindria la presència a Seül, una altra de les novetats previstes. Va reiterar que presentarien el seu concepte per a la ciutat asiàtica al setembre.

Müller va anunciar al juliol que Bread & Butter tindria com a seu de l’edició d’hivern Barcelona, on ja s’havia fet entre els anys 2005 i 2009. En aquell moment va reconèixer que l’adéu a la capital catalana havia estat per pressions de les autoritats berlineses.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any