Carbonara de llimona

  • Del llibre 'Tapias variades. Les receptes dels oients d’El Suplement de Catalunya Ràdio' (Cossetània)

VilaWeb
Redacció
27.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:

1 rovell d’ou per persona

50 g de formatge pecorino (d’ovella)

50 g de formatge parmesà

50 ml d’oli d’oliva verge extra

1 cullerada de pell de llimona ratllada ben fina

el suc de mitja llimona

Elaboració:

Aquesta recepta és molt senzilla i fàcil, ideal per a l’estiu:

En un bol gran, hi batem els rovells d’ou amb els dos formatges

(el pecorino i el parmesà), la pell i el suc de la llimona i l’oli d’oliva.

Cal que ho tastem per veure quin sabor volem potenciar: podem posar-hi més llimona o més formatge, segons el gust de

cadascú.

Aquesta salsa és ideal per servir juntament amb un plat de pasta o amb carn, ja sigui de porc o pollastre. Només cal tenir en compte una cosa: no l’escalfem al foc, perquè en lloc de salsa ens sortirien uns ous remenats.

Del llibre ‘Tapias variades. Les receptes dels oients d’El Suplement de Catalunya Ràdio‘ (Cossetània).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any