La II Marxa Educativa pel Principat vol incidir en la insubmissió a la LOMCE

  • És convocada per l'Assemblea Groga i anirà, del 23 al 30 d'agost, de Girona a Barcelona

VilaWeb
Redacció
23.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com l’estiu passat, l’Assemblea Groga fa una marxa pel Principat, durant una setmana, amb l’objectiu de defensar ‘l’educació pública, democràtica, laica, inclusiva, coeducadora, popular i en català’. Si al 2013 la Marxa Educativa volia mostrar el rebuig frontal a les polítiques educatives del ministre José Ignacio Wert i de la consellera Irene Rigau, en aquesta segona edició que comença avui a Girona es vol incidir en la insubmissió a la LOMCE i impulsar una ILP per una nova llei educativa catalana.

La II Marxa Educativa també vol tractar aspectes com el decret de plantilles, els altres models educatius, les beques menjador i vol confluir amb uns altres sectors en conflicte i tots els aspectes que preocupin la gent dels territoris. Els organitzadors han publicat un manifest amb les seves reivindicacions, obert a adhesions.

La marxa passarà per Salt, Vidreres, Sils, Tordera, Blanes, Malgrat, Pineda de Mar, Calella de la Costa, Canet de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Vilassar de Mar, Premià de Mar, Masnou i Badalona. El dia 30 es farà l’acte final al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Podreu torbar la programació de la marxa, dia a dia, en aquesta pàgina.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any