Trobada dels batlles dels Països Catalans a la UCE

  • Avui a la UCE entre altres coses, és produirà una trobada dels batlles dels Països Catalans de les 10 a les 12h. Com a representants nord-catalans Francis Manent i en Jaume Taurinyà, president i vice-president del Sindicat de batlles per la defensa i la promoció de la catalanitat. També , com sempre hi haurà altres actes que destaquen a continuació

VilaWeb
Redacció
22.08.2014 - 11:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A les 12h és farà un homenatge al general Joan Baptista Basset i als valencians i mallorquins de la defensa de Barcelona (1713-1714) amb David Garrido (doctor en història, Alacant), Bartomeu Mestre (escriptor, Felanitx), Adrià Cases (doctor en història, Barcelona), Alfons Llorenç (periodista, València) i, com a moderador, Josep Guia (vicepresident de l’UCE) .

a les 17h  és parlara de ‘El procés d’autodeterminació de Catalunya vist des d’Europa’ amb Ana Stanic (advocada eslovena especialitzada en dret internacional), Albert Royo (secretari general del Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya, DIPLOCAT), Jordi Arrufat (DIPLOCAT) i, com a moderador, Bernat Joan (Institut de Ciències de l’Educació, Universitat de les Illes Balears)

a les 18h30 és farà l’assemblea

Al Fòrum Obert : a les 16h Presentació del llibre ‘Plataforma per la Llengua. 20 anys defensant el català’per Francesc Marco.
a les 17h Commemoració del 900 aniversari del naixement de Ramon Berenguer IV i presentació de la biografia dedicada al gran comte de Barcelona fundador del Principat de Catalunya per David Garrido

En quant als actes de la Federació, avui de les 18h a les 20h és farà una presentació d’aquesta entitat que reagrupa a totes o quasi totes les associacions nord-catalanes, amb la presencia de l’actual president Miquel Arnaudies i la participació d’en Josep Vidalou, primer president. així com d’algunes de les associacions. En aquesta presentació és parlarà dels actes del 7 de novembre i amb l’ANC es presentaran els actes del 9 de Novembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any