Els gendarmes descobreixen tres plantacions de Cànnabis

  • Els gendarmes de la communauté de brigades de Prada de Conflent amb descobert aquestes darreres setmanes tres plantacions de cànnabis a tres pobles nord-catalans
    Dv 22 d'agost del 2014.

VilaWeb
Redacció
22.08.2014 - 10:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les plantacions estaven a Rodès  i també a Escaró. Tres plantacions que eren totalment independents l’una de l’altre. Els gendarmes de Prada de Conflent, juntament amb membres de la Brigade de recherches et du Peloton de surveillance et d’intervention de Vinçà, van confiscar en total d’un centenar de plantes de cànnabis, alguns dels quals s’apropaven a una alçada de 3 metres, abans de la collita. Totes les plantes han estat destruïdes , per ordre del procurador de la República.

Conscients del ressorgiment del cultiu de plantes de cànnabis,segons diuen gràcies a la venda ‘lliure’ en comerços transfronterers de llavors de cànnabis, els gendarmes fan redades regularment a la recerca de plantacions d’aquesta herba. Ara els tres cultivadors detinguts en aquesta operació tindràn que comparèixer davant el tribunal el pròxim gener de 2015.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any