Thomas Bosc renova amb els Dragons Catalans

  • Thomas Bosc ha renovat el seu contracte amb els Dragons Catalans una temporada més amb opcions a una segona. per altre banda, Kevin Larroyer, continuarà la pròxima temporada amb els Hull KR, cedit pels catalans
    Dv 22 d'agost del 2014.

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.08.2014 - 10:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Thomas Bosc, el mig de mêlée  dels Dragons Catalans , va arribar dimecres passat a un acord amb el club per renovar una temporada més amb opció a una segona el seu contracte. El jugador nascut a Perpinyà, és va formar al l’AS Saint-Estève, va jugar l’any 2000 amb l’Union Treiziste Catalane,  Va arribar als Dragons Catalans al 2006, amb qui ha jugat 165 partits de la Super League, aconseguint un total de 1028 punts : 42 assaigs ,425 penalitats/transformacions i 10 ‘drops’. Això  fa que sigui el jugador que més punts a aconseguit amb el seu club, també és el jugador francès que més punts a marcat en aquesta competició .

Per altre banda, el club català ha arribat a un acord amb els Hull KR per tal de que, Kevin Larroyer, continuí cedit una temporada més amb l’equip anglès, on ja ha jugat cedit aquesta temporada. El jugador de 25 anys, acabarà el 2015 el seu contracte amb l’equip català. Kevin Larroyer, va arribar l’any 2012 als Dragons Catalans procedent del Saint-Gaudens , després de jugar dues temporades amb l’equip català va ser cedit aquesta temporada als Hull KR.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any