Scarlett Johansson posa a prova el seu cervell a ‘Lucy’

  • S'estrena doblada al català la comèdia d'animació 'Operació Cacauet'

VilaWeb
Redacció
22.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El film ‘Lucy’, dirigit per Luc Besson, és una de les estrenes més destacades de la setmana. El protagonitza l’actriu Scarlett Johansson, que interpreta una dona que adquireix poders il·limitats i el control absolut del seu cervell. Aquesta setmana s’estrena un film doblat al català: la comèdia ‘Operació Cacauet’. També es destaquen les arribades al cinema de ‘Infiltrados en la universidad’, una comèdia d’acció dirigida per Phil Lord i Chris Miller, i l’innovador ‘Locke’, un film dirigit per Steven Knight.

> Lucy. Direcció: Luc Besson. Gènere: acció. Intèrprets: Analeigh Tipton, Claire Tran, Scarlett Johansson; Amr Waked, Mason Lee, Min-sik Choi, Morgan Freeman, Pilou Asbæk. Esbós: Johansson hi interpreta una dona que es veu obligada a transportar drogues. La seva vida farà un gir brutal quan adquireix poders sobrenaturals, quan la bossa de drogues que porta dins es trenca i els narcòtics entren en contacte amb el seu cos. Lucy controla totalment el seu cervell i es converteix en una autèntica màquina de matar amb una intel·ligència sobrenatural.

> Operació Cacauet. Direcció: Peter Lepeniotis. Gènere: animació, aventures, familiar, comèdia. Intèrprets: Katherine Heigl, Maya Rudolph; Brendan Fraser, Jeff Dunham, Liam Neeson, Stephen Lang, Will Arnett. Esbós: L’esquirol Surly i el seu amic Buddy preparen un robatori a una botiga de fruita seca. Pràcticament sense adonar-se’n, es veuen involucrats en l’atracament d’un banc.

> Locke. Direcció: Steven Knight. Gènere: drama i enjoli. Intèrprets: Olivia Colman, Ruth Wilson; Andrew Scott, Ben Daniels, Bill Milner, Tom Hardy, Tom Holland. Esbós: Ivan Locke (Tom Hardy) ha treballat durament per construir-se una bona vida, però una nit aquesta vida que ha conegut fins ara s’esfondrarà totalment. Poc abans de fer front a un gran desafiament laboral, el protagonista rep una trucada que desencadena uns esdeveniments que canviaran la seva família, la seva feina i, fins i tot, la seva ànima. Una gran part de l’acció passa mentre Locke condueix. 

> Step Up All In. Direcció: Trish Sie. Gènere: drama i musical. Intèrprets: Alyson Stoner, Briana Evigan, Izabella Miko; Adam G. Sevani, Ryan Guzman. Esbós: Sean Asa (Ryan Guzman), protagonista de la cinta, és un ballarí de carrer que somia fer carrera a Hollywood. Quan s’uneix a Andie West (Briana Evigan), veurà que formen una gran parella per arribar al lloc més alt. El film mostra competicions de dansa d’aquests joves que cerquen l’èxit. 

> Infiltrados en la universidad. Direcció: Phil Lord i Chris Miller. Gènere: comèdia i acció. Intèrprets: Amber Stevens; Channing Tatum, Ice Cube, Jimmy Tatro, Jonah Hill, Wyatt Russell. Esbós: Es tracta de la seqüela de ‘Infiltrados en clase’. Després de triomfar en un institut, els dos oficials Schmidt i Jenko s’han d’infiltrar en un campus universitari.

> En un patio de París. Direcció: Pierre Salvadori. Gènere: Comèdia i drama. Intèrprets: Catherine Deneuve, Michèle Moretti; Gustave de Kervern, Féodor Atkine, Pio Marmaï, Nicolas Bouchaud. Esbós: Un músic a la quarantena, Antoine, decideix posar fi a la seva carrera i troba una feina de porter. A l’edifici on treballa, a la zona est de París, hi coneix Mathilde, una pre-jubilada molt implicada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any