Els 552 capítols dels Simpsons, emesos d’una tirada

  • La cadena de cable FXX emet les vint-i-cinc temporades seguides del 21 d'agost a l'1 de setembre

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cadena de cable nord-americana FXX, per a celebrar que ha aconseguit el dret d’emissió de la veterana i famosíssima sèrie d’animació The Simpsons, ha preparat una proposta molt especial per als milions de seguidors dels dibuixos animats de Matt Groening: la marató televisiva més llarga de la història. Del 21 d’agost a l’1 de setembre FXX emet ininterrompudament els 552 capítols de les vint-i-cinc temporades de la sèrie, cronològicament, i amb el film que es va estrenar fa poc sobre la família de Springfield com a punt final.

FXX ha anunciat que emetrà els episodis originals, sense talls ni modificacions. La marató és el pas previ a la proposta digital ‘Simpsons World‘, que s’estrenarà a l’octubre a la cadena per cable i que permetrà als usuaris de veure tots els episodis sota demanda a l’ordinador o al mòbil, amb una aplicació específica.

Al novembre FXX va anunciar l’adquisició dels drets d’emissió dels Simpsons per a emetre’ls en exclusiva per televisió per cable i vídeo sota demanda, en una operació que es calcula que va arribar als mil milions de dòlars.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any