Inscripcions per participar en la V de BCN

  • Si encara no vos heu apuntat per participar en la V del pròxim 11 de setembre, però si que ho heu fet per anar amb autobus del Casal Jaume Primer, aquest vos convida a inscriure-us ...>>
    Dc. 20 d'agost del 2014

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.08.2014 - 11:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El casal posa a la vostra disposició un document que podeu emplenar des d’aquí per participar en la V de l’onze de setembre, i poder-ho fer amb tots els nord-catalans que estarem al tram 28 ( Sagrada Família). Per la seua part, com ja van fer l’any passat, la territorial nord-catalana de l’ANC  centralitza les inscripció de grup. Per això teniu d’emplenar un formulari que trobareu aquí i enviar-lo per correu electrònic a l’adreça assemblea@catalunyanord.cat. Així podran transmetre les inscripcions col.lectivament per a permetre anar junts

Aquest formulari, que trobareu aquí   s’adreça tot particularment a tota la gent inscrita als autocars del Casal de Perpinyà.
El formulari s’adreça també a totes les persones que vindran amb mitjans propis i que volen fer pinya amb Catalunya Nord per la Independència.
Inscriure: una necessitat.

Recordeu que si ja vos haveu inscrit mitjançant la territorial nord-catalana de l’ANC  No teniu d’emplenar el formulari.

Podeu reservar al Casal de Perpinyà un lloc per anar a Barcelona, el pròxim 11 de setembre, i poder, així participar en els actes de la Diada 2014. Els responsables del casal fan saber que ‘Si hi ha prou gent farem autobusos amb diferents horaris de sortida de Perpinyà  (8h i 12h20). La tornada serà igual per a tothom (sortida de Barcelona entre 20h-21h)’. Ho podeu fer enviant un correu electrònic a l’adreça : elcasalperpinya@gmail.com precisant el nom de cadascuna de les persones que s’inscriuen i quin horari de sortida trieu. El cost anada i tornada serà de 20 euros.

Important:

1) doneu una adreça mail de contacte per a cadascuna de les persones inscrites.
A començaments de setembre us contactaran des del Casal per a confirmar les inscripcions i informar-vos de l’organització del viatge i els actes a Barcelona.

2) quasi s’acaben les inscripcions per un primer autobús i s’enceten les pel segon (i potser més si s’emplenen)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any