5 ferits en un accident a la RN 116

  • Ahir dimarts al migdia es va produir un espectacular accident a la RN 116, a la sortida de Marquixanes en direcció a Perpinyà, l'accident va deixar 5 ferits ...>>
    Dc. 20 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
20.08.2014 - 10:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La col·lisió entre dos cotxes, ahir dimarts al migdia a la RN 116, va deixar cinc persones ferides, de les quals tres greus: dues persones adultes i un nen de 12 anys. Els altres dos ferits ho van ser lleugerament. Els bombers del SDIS 66 es van desplaçar fins al lloc dels fets i van atendre als ferits.

Segons la gendarmeria d’Illa, encarregada de dur a terme l’enquesta sobre aquest accident, el primer cotxe que rodava cap a Perpinyà s’ha desviat i ha xocat, de cara, amb un vehicle matriculat en el Gard, el conductor del qual ha resultat ferit greu. Dos adults i un nen de 12 anys ocupants del primer cotxe també van ser hospitalitzats en estat greu. Un noi de 17 anys, que també viatjava en aquest cotxe, ha resultat sense cap ferida.

Segons l’enquesta, sembla ser que el conductor del primer cotxe, estava dinant al volant. Això explicaria la pèrdua de control del vehicle.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any