Els carrers de Gràcia s’omplen per assajar la V

  • L'ANC ha organitzat una prèvia de l'Onze de Setembre durant la festa major de la vila

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
ACN/Redacció
19.08.2014 - 19:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’assemblea Nacional Catalana (ANC) del barri de Gràcia va organitzar ahir una V, amb la plaça de Joanic com a vèrtex. Els ciutadans van omplir el carrer de l’Escorial i l’avinguda de Pi i Margall, en plena festa major de la vila. A horabaixa, cercaviles i grups d’animació sortiren des de diferents llocs del barri per acompanyar tothom fins a l’acte.

La V es va fer per escalfar motors per a la Diada, tal com es fa cada cap de setmana a tot el territori. Aquesta vegada, l’acció va comptar amb la col·laboració d’una vintena d’entitats i partits polítics del barri. Entre les entitats, hi havia els Castellers de la Vila de Gràcia, el Centre Artesà de Tradicionàrius, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, Òmnium Cultural-Gràcia, l’Orfeó Gracienc, Súmate-Barcelona o la Plataforma per la Llengua. Els partits a favor de la consulta també donaren suport a l’acció, en aquest cas CDC, ERC, EUiA, ICV, Reagrupament i Solidaritat Catalana.

L’ex-capità del Club Esportiu Europa, Àlex Delmàs, va llegir un manifest unitari per reafirmar el suport dels graciencs a la consulta del 9-N. A la nit, Toni Albà va pujar a l’escenari amb ‘Audiència irreal’, i finalment un concert de Cris Juanico va cloure la jornada.



Per a més informació podeu consultar: Guia de la V de l’Onze de Setembre. Ara és l’hora

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any