L’oposició demana a Fabra que comparegui per explicar les conseqüències del vet rus

  • Preocupació perquè la Comissió Europea no té en compte els cítrics

VilaWeb
Redacció
19.08.2014 - 17:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’oposició valenciana ha demanat al govern de Fabra que comparegui per explicar les conseqüències del vet rus per al sector agrícola. La diputada d’EUPV en les Corts Valencianes, Esther López Barceló, ha sol·licitat la compareixença del conseller d’Agricultura, José Císcar, perquè expliqui ‘quines mesures pensa de posar en marxa el consell per als agricultors i ramaders valencians a conseqüència del conflicte diplomàtic entre la Unió Europea i Rússia’. López Barceló considera molt perjudicial per al sector del País Valencià que les ajudes europees excloguin els cítrics i els caquis. 

El portaveu dels socialistes a les Corts, Antonio Torres, ha exigit al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que ‘comparegui per explicar quines conseqüències tindrà el vet en el sector, un dels més importants del país’. Torres critica que Fabra no s’hagi reunit amb representants dels afectats. 

Ahir la Comissió Europea va anunciar un paquet d’uns 125 milions d’euros per compensar els afectats de tots els estats membres. Tanmatex, el sector agrícola considera insuficients les mesures.

Informació relacionada:

El vet rus pot fer perdre 250 milions d’euros als productors del país

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any