Anuncien que suprimiran el pas de vianants de l’estació de Salses l’any 2020

  • Després que el passat diumenge un TGV atropellés mortalment a un noi de 22 anys, quan passava pel pas de vianants que travessa les vies, el batlle de Salses ha anunciat que aquest pas serà suprimit l'any 2020 ...>>
    Dt 19 d'agost del 2014.

VilaWeb
Redacció
19.08.2014 - 10:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El passat mes de juny, el Consell General va aprovar la realització d’un estudi per realitzar un projecte de segurització dels pas de vianant que, actualment hi ha a l’estació de Salses. L’estudi serà cofinançat pel Consell General, Réseau ferré de France (RFF) i la comuna de Salses, i preveu l’eliminació de l’PN411, un pas a nivell situat en ple centre vila i que uneix l’est i l’oest de Salses que és molt perillós. A l’estació, l’accés per als vianants d’una andana a un altre és per la seva part una de les causes del drama de diumenge.

Aquest estudi, preveu crear un pas subterrani a l’estació. ‘La idea és de permetre, precisa el batlle i conseller general, Jean- Jacques Lopez,  una sortida oest de la rotonda a l’entrada de la vila, de passar llavors per sobre de la via SNCF, per un pont,   per dues carreteres, a la part oest del poble i Omya‘. Una carretera que permetria igualment suprimir un segon pas a nivell (PN412) al nivell d’Omya. La data probable de finalització de les obres seria l’any 2020.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any