Còctels: Espresso Martini i Martini Brut

  • Del llibre 'El secret del vodka' (Ara Llibres) de Vador Lladó

VilaWeb
Redacció
22.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Espresso Martini

Ingredients:

4 parts de cafè exprés fred 

3 parts de vodka 

3 parts de Kahlúa (licor de cafè mexicà) 

Xarop de sucre 

Elaboració:

Omplim la coctelera amb gel. Hi afegim el cafè exprés, el vodka i el Kahlúa. Rectifiquem els sabors amb xarop de sucre al nostre gust, depenent de si el volem més o menys dolç. Agitem amb força i ho servim en una copa de còctel, prèviament refredada. Hi deixem caure uns grans de cafè i… ja ho tindrem llest! 

Diu el cuiner Sergi Arola:

“El millor còctel és el Dirty Martini que preparen a la cocteleria de l’hotel The Duke the Londres… No té rival!!”

Martini Brut

Ingredients:

60 ml de vodka premium 

10 ml de Dry Martini 

1 rajolí de suc d’olives 

Elaboració: 

Omplim amb 3/4 parts de gel al vas mesclador. Posem el vodka i el suc d’olives. Ho removem amb delicadesa uns deu segons. Ho servim en una copa clàssica de Martini i ho completem amb el vermut sec. Ho podem decorar amb unes olives. 

(Del llibre ‘El secret del Vodka‘, de Vador Lladó)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any