El Consell General respectarà el resultat de la consulta del 9-N ‘passi què passi”

  • Aprofitant la inauguració de la 46ena edició de la UCE a Prada de Conflent, el vicepresident del Consell General, Marcel Mateu va assegurar que 'El Consell general respectarà el resultat de la consulta del 9-N 'passi què passi' ...>>
    Dl. 18 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
18.08.2014 - 12:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Com a institució, passi el que passi, respectarem la decisió del poble de Catalunya”. Amb aquestes paraules, el vicepresident del Consell General (organisme equivalent a les diputacions provincials espanyoles), ha donat carta de naturalesa, des d’una institució francesa, a la consulta del 9 de novembre, en que la ciutadania del Principat podrà decidir el seu futur polític.

Malgrat que no ha volgut pronunciar-se personalment, ha assegurat que ‘Si demà guanya el sí a Catalunya caldrà preguntar-nos pel futur de les nostres relacions’ tot assegurant que ‘més enllà d’ideologies polítiques hem sabut treballar junts per mantenir el futur de la nostra llengua i de la nostra cultura’. En aquest sentit, Ferran Mascarell, conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya present a l’acte,  li ha respost que ‘es treballarà per millorar-les’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any