Més acusacions sobre les gent de viatge a Salelles

  • El president del club de tenis de Salelles, acusa a la gent de viatge d'haver fer destrosses a les instal·lacions d'aquest ...>>
    Dl. 18 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
18.08.2014 - 11:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com passa cada estiu, la gent de viatge acampa il·legalment al terreny de joc del camp municipal de Salelles, situat al costat del club de tenis. El president d’aquest, Richard Vendrell, ha escrit un correu amb una llista de les degradacions patides a les instal·lacions d’aquest club de tenis que es troba al costat del camp municipal. Denuncia que s’ha trobat la porta trencada, alarma destruïda, escombraries escampades, connexions il·legals al subministrament d’aigua etc… Richard Vendrell denuncia la passivitat dels serveis de l’estat amb la gent de viatge.

Tant Richard Vendrell, com Françoise Bertin, presidenta del club de petanca, han escrit una carta al prefecte per demanar-li que actuï en contra d’aquest fet. Els dirigents del club de futbol també estarien disposats a unir-se. Richard Vendrell fins i tot està considerant presentar una queixa.

Aquest cap de setmana, la gent de viatge que la justícia va decidir desallotjar després d’una denuncia del batlle, van abandonar les instal·lacions. Però ràpidament, han estat reemplaçats per altres caravanes que s’han instal·lat allà. Per a disgust d’associacions esportives de Salelles i el batlle que encara no saben qui pagarà.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any