William Barthau deixarà els Dragons Catalans

  • William Barthau, el mig de mélé dels Dragons Catalans, ha anunciat que abandonarà l'equip a finals de temporada per fitxar pels London Broncos ...>> Dm. 17 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
17.08.2014 - 11:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El club català ha confirmat, en una nota de premsa, que el mig de mêlée William Barthau abandonarà el club català a finals de la temporada 2014, per fitxar per dues temporades amb el club dels London Broncos. Va arribar al club català l’any 2008 per participar en cursos de perfeccionament amb el grup professional, es va integrat l’any següent, a l’equip reserva Saint-Estève XIII Catalan fent el seu debut en Super League el 2010.

Després d’una escala a Anglaterra el 2011, cedit als Dewsbury Rams gràcies al sistema de ‘Dual Registration‘, el jove mig de mélé havia explotat realment el 2012,  guanyant el títol de Jugador de l’any del Campionat de França i acabant la temporada d’Elit com a segon millor marcador d’assajos. William Barthau, 24 anys, ha jugat 12 partits de Super League amb els Dragons Catalans, marcant 2 assajos.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any