Detecten un possible cas d’Ebola a Alacant

  • L'home, d'uns 30 anys i nacionalitat nigeriana, està ingressat a l'Hospital de Sant Joan

VilaWeb
ACN
17.08.2014 - 08:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana va activar ahir al vespre, de manera preventiva, el protocol d’actuació contra l’Ebola davant d’un possible cas. El pacient és un home d’uns trenta anys i de nacionalitat nigeriana que ha anat a l’Hospital General d’Alacant amb símptomes que han fet disparar les alarmes. L’home ha estat traslladat a l’Hospital de Sant Joan d’Alacant, un centre de referència en casos de malalties infeccioses, on ha quedat ingressat a l’espera dels resultats de les proves que se li han fet, que han estat enviades a l’Institut de Microbiologia. El pacient està clínicament estable en una àrea d’aïllament. Pateix d’inflamació d’amígdales i malestar general.

L’Hospital de Sant Joan està a l’espera dels resultats, en cas de confirmar-se el contagi seria el primer cas d’Ebola que es detecta l’estat espanyol. Al centre hospitalari també ha ingressat la seva germana, que estava en contacte amb l’home, tot i que no presenta símptomes d’infecció.

Així mateix, la Conselleria ha assegurat que amb l’activació del protocol, ‘la població està protegida d’un possible contagi’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any