Cremat de segon grau als 6 anys, per unes sabates noves

  • Un nen de 6 anys que viu a Ceret, ha patit cremades de segon grau a causa d'unes sabates. Aquest és el segon cas que es registra a Catalunya Nord, ja que va passar fa uns mesos a Ribesaltes, un altre nen havia patir també cremades de segon grau per unes sabates ...>>
    Ds. 16 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
16.08.2014 - 09:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Però les sabates no eren de la mateixa marca. L’únic que tenen en comú és que totes dues tenien una forta concentració de BHT, un producte que no està prohibit en França.

Després dels anàlisis, aquestes sabates han estat retirades del mercat. Eren de la marca ‘Pro Touch’ i havien estat comprades al magatzem Intersport de Perpinyà. El magatzem una vegada assabentat d’aquest fet, va retirar aquestes sabates de tots els seus magatzems de l’estat francès, i ha decidit fer-les analitzar per un laboratori independent.

La família de Ceret ha refusat, de moment, dur les sabates al magatzem, tal com li han demanat els responsables. Segons diuen ‘Si se’ls retornen les sabates no tindrem res que certifiqui que els peus han estat cremats per les sabates. No tenim intenció de tornar-lis, se’ls farà analitzar però no per ells. Els costa molt a reconèixer les seues culpes no volen tenir mala publicitat, és tot. Som en període de retorn escolar i per això els fa encara més mala publicitat’ a assegurat a France Bleu Roussillon, Jérémy Jarle, el pare del nen cremat.

Convé precisar que, per altra banda, a Ribesaltes havia passat el mes de juny quan un altre nen va patir cremades per unes sabates, encara que aquestes ni eren de la marca de les del nen de Ceret, ni havien estat adquirides en el mateix magatzem.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any