En bici fins a Brussel·les per la independència

  • Avui surten de Barcelona una vintena de ciclistes que calculen arribar a Bèlgica l'1 de setembre

VilaWeb
Redacció
16.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una vintena de ciclistes emprenen avui un viatge cap a Brussel·les amb el lema ‘Pedalem per la independència’. Surten a les nou del matí de la plaça sant Jaume de Barcelona i aniran fins a Girona, on hi faran nit. En la segona etapa arribaran fins a Perpinyà. Durant els dies següents travessaran França fins arribar a Bèlgica i calculen que l’1 de setembre ja pedalaran per Brussel·les. 

Pedalem per la independència és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el 2013. Durant l’agost passat van recórrer les 41 comarques de Catalunya, i ara s’han proposat d’anar fins a Brussel·les en setze dies amb l’objectiu d’internacionalitzar el procés que viu el Principat. 

L’entitat també ha organitzat l’acció ‘Pedalem cap a la V‘, amb la finalitat de participar en la mobilització que es farà a Barcelona l’Onze de Setembre. Sis columnes de ciclistes sortiran el dia abans des de diversos punts de Catalunya, faran nit a municipis propers a Barcelona, i l’11 al matí acabaran la ruta, arribant a migdia a la ciutat per tal de participar a la V que es farà a la tarda. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any