Art contemporani a Moià

  • El col·lectiu Ex Abrupto hi porta tres dies de festival marcat 'per la descentralització territorial' de l'art contemporani

VilaWeb
Redacció
08.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El col·lectiu Ex Abrupto va néixer per reivindicar i treballar ‘la descentralització territorial i institucional de l’art contemporani’. I és per això que entre el 8 i el 10 d’agost porta a Moià el Festival Ex Abrupto, ‘que parteix de les oportunitats que ofereix el poble, creatius emergents, institucions culturals, i hi aporta propostes de creadors contemporanis’.

El festival es fa a la Fonda La Masia, un edifici històric actualment en desús. Hi intervindran artistes multidisciplinaris i a la plaça s’hi han programat concerts, actuacions diverses, experiències sonores i poesia. Els protagonistes seran: Wind Atlas, Joan Fontcuberta, Eudald de Juana, Autonoise, Clara Cortés, Mercè Rodríguez, Hammudi Al-Rahmoun Font, Johanna Sellén, Conxeta Vivó, Jordi Pagès, Loop Turnus, Klaustru-fobiks, Maocesttoi, Cumbiaman, Eudald Font Cleries, Cat Complex, Bartolí amb accent a la í, Jordi Bastida, Marc O’Callaghan, Steffan Otto, Esperit Maleït, Piràmona d’Argos, Carles Mar, Chico Calavera, Ramon Casanova, Ilich Roimeser, Polinèsia, Guim Valls, Laresonantz, Geni Pla, Els inaludibles amb Miquel Deulofeu i Dalmau Boada, Ex Abrupto, Efrén Razquin, Maria Toneu, Queralt Guinart, Primo Gabbiano, Esther Polo i Nociva.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any