El Mercat de Rebaixes d’Estiu de Mollerussa remata la temporada comercial estiuenca

  • Bona participació en el tercer mercat de la temporada

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Mercat de Rebaixes d’Estiu de Mollerussa es va apuntar dissabte a les accions comercials que ha endegat durant l’estiu l’associació Mollerussa Comercial, amb la delegació de la Cambra de Comerç, per promocionar la compra als establiments de la ciutat.

I com les dues anteriors, la Mollerussa Open Night i el Mercat d’Estiu, va cridar l’atenció del públic que va poder mirar i remenar en el que queda d’oferta de productes estiuencs.

El president de Mollerussa Comecial, Àlex Català, es va manifestar satisfet de la resposta del públic i dels 39 comerciants que van posar parada. Només va lamentar que per la tarda alguns decidissin no obrir ja que va malmetre l’oferta i imatge del Mercat.

Amb tot, Català es va mostrar més que satisfet de com havia anat, en general, el Mercat que en molts casos no es va limitar no només a l’oferta de les parades si no que també molts visitants van aprofita per comprar a les botigues.

Cal recordar que els visitants del Mercat podien omplir un passaport per les diferents zones del Mercat i que dóna opció a una maleta de regals que es sortejarà ben aviat.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any