Les noves mesures fiscals del govern espanyol

  • Mariano Rajoy va comparèixer ahir per explicar la reforma fiscal

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president espanyol Mariano Rajoy va assegurar ahir en conferència de premsa que la reforma aprovada pel govern espanyol alleugerirà la càrrega fiscal de 20 milions d’espanyols. A més de les mesures que ja havia anunciat, va explicar que havien afegit i canviat alguns detalls. Rajoy va destacar que els qui cobrin menys de 12.000 euros deixaran de pagar l’IRPF i els qui cobrin 24.000 euros tindran una rebaixa del 30%. Va assegurar que ‘9.000 milions d’euros tornarana a les butxaques dels contibuents durant els pròxims dos anys’.

La indemnització per acomiadament finalment quedarà exempta d’impostos fins als 180.000 euros. Els més grans de seixanta-cinc anys que venguin béns i els destinin a una renda vitalícia no tributaran per les plusvàlues que puguin obtenir.

El president espanyol també va dir que a partir de l’octubre es posaria en funcionament un pla per combatre la desocupació de llarga durada i ajudar els desocupats més grans de quaranta-cinc anys. Des del començament del discurs, Rajoy es va mostrar optimista: ‘És indiscutible que hi ha un canvi d’escenari i la recuperació econòmica és evident’.

I va cloure el discurs dient que era conscient que encara hi havia molta gent amb problemes econòmics.

Inforamció relacionada:

Com serà la reforma d’impostos del govern espanyol? (21.06.2014)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any