Rajoy presenta les noves mesures fiscals

  • El president espanyol compareix per explicar la reforma fiscal

VilaWeb
Redacció
01.08.2014 - 13:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president espanyol Mariano Rajoy ha assegurat en una compareixença de premsa que la reforma aprovada avui alleugerà la càrrega fiscal de 20 milions d’espanyols. A més de les mesures que el govern espanyol ja havia anunciat, ha explicat que han afegit i canviat alguns detalls. Rajoy ha destacat que els que cobrin menys de 12.000 euros deixaran de pagar l’IRPF i els que cobrin 24.000 euros tindran una rebaixa del 30%. Ha assegurat que ‘9.000 milions d’euros tornarana a les butxaques dels contibuents durant els pròxims dos anys’.

La indemnització per acomiadament finalment serà quedarà exempta d’impostos fins als 180.000 euros. Els més grans de seixanta-cinc anys que venguin béns i els destinin a una renda vitalícia no tributaran per les plusvàlues que puguin obtenir.

El president espanyol també ha assegurat que a partir de l’octubre es posarà en funcionament un pla per combatre l’atur de llarga durada i ajudar els parats més grans de quaranta-cinc anys. Des del començament del discurs, Rajoy s’ha mostrat optimista: ‘És indiscutible que hi ha un canvi d’escenari i la recuperació econòmica és evident’.

Finalment, Rajoy ha elogiat el Felipe per com ha entomat les primeres setmanes al capdavant de la casa reial espanyola. Ha acabat el discurs assegurant que es conscient que encara hi ha molta gent amb problemes econòmics.

Inforamció relacionada:

Com serà la reforma d’impostos del govern espanyol? (21.06.2014)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any