Continua la vaga a la rodalia de Renfe, en plena operació sortida

  • Els serveis mínims són els mateixos que ahir, tant a Barcelona com a València

VilaWeb
Redacció
01.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El personal de Renfe ha convocat vaga, ahir i avui, a la xarxa ferroviària, de manera que s’han fixat uns serveis mínims tant a les línies de rodalia com als trens de distància mitjana i als de llarga distància i TGV. La vaga d’avui afectarà, d’una banda, la rodalia de Barcelona i els trens interurbans del Principat, amb uns serveis mínims que seran del 33%, excepte entre les 6.00 i les 9.0 i entre les 17.00 i les 20.30, que seran del 66%. I, d’una altra, la rodalia de València, on els serveis mínims seran del 50%, llevat de les hores punta –entre les 6.00 i les 9.00, les 13.30 i les 15.30 i les 18.30 i les 20.30–, quan seran del 75%. Ahir aquests serveis mínims es van complir gairebé totalment. 

El secretari general de la Secció Sindical de CCOO a RENFE, Cristóbal Cobo, va criticar ahir que els serveis mínims fossin ‘abusius’ perquè pràcticament van treballar com un dia normal. A més, va dir, molts treballadors fan vacances. Malgrat mostrar-se en desacord amb els serveis mínims, Cobo va dir que els seguien. I va explicar que on més s’havia notat la protesta era a les taquilles, als tallers i en algunes estacions de rodalia.

Taquilles tancades a Sants i a més estacions de rodalia

Totes les taquilles de venda de bitllets de trens de rodalia i de distància mitjana van restar tancades ahir a l’estació de Sants. Per això es van formar cues a les màquines de venda de bitllets. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any