La Fira del Càntir més internacional, a Argentona

  • Es pot visitar una exposició de ceràmica popular de l'època de 1714

VilaWeb
Redacció
02.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Argentona (Maresme) última els preparatius per a la celebració de la Festa del Càntir, la fira de la ceràmica i la terrissa i la festa major de Sant Domingo. L’efemèride coincidirà del 2 al 4 d’agost i espera superar els 35.000 visitants d’arreu del país i d’Europa. Les cites s’emmarquen aquest any amb la commemoració del Tricentenari, i per això, s’organitzarà una exposició de ceràmica popular de l’època de 1714 i es vendran 3700 càntirs commemoratius dedicats a la Guerra de Successió.

En el calendari d’activitats hi destaca el popular concurs d’aixecament de càntirs. La gran cita serà el proper dilluns 4 d’agost. La festa major de Sant Domingo s’allarga fins el 6 d’agost amb més actes.E

El municipi participa de la xarxa Arginet juntament amb cinc ciutats europees que organitzen fires de ceràmica, per això Argentona incrementarà les activitats culturals de la fira. S’hi podrà veure una exposició de porcellanes de l’artista austríac, Gundi Dietz, i una altra del ceramista croat, Hanibal Salvaro.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any