La comèdia vitalista ‘Begin again’ i el film d’acció ‘El Protector’, entre les estrenes destacades de la setmana

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
01.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El director de cinema John Carney va estrenar el 2007 la pel·lícula ‘Once’ protagonitzada pel reconegut cantant Glen Hansard. El film, amb un format molt independent, va rebre un important reconeixement i fins i tot va guanyar un Oscar a la millor banda sonora. Set anys després Carney estrena la comèdia ‘Begin again’, una història romàntica, vitalista i amb molta música. Una de les altres estrenes destacades de la setmana són ‘El Protector’ i la pel·lícula d’animació ‘Com ensinistrar un drac 2’, que arriba als cinemes doblada en català.

> Begin again. Direcció: John Carney. Intèrprets: Keira Knightley, Hailee Steinfeld, Catherine Keener; Mark Ruffalo, Adam Levine, James Corden. Gènere: Comèdia. Esbós: Una parella de compositors, Dave i Gretta, arriben a Nova York per treballar en un segell discogràfic. La relació es deteriora davant l’èxit de Dave i Gretta busca consol laboral i efectiu en un executiu en hores baixes. (Vídeo).

> Homefront (‘El protector’). Direcció: Gary Fleder. Intèrprets: Izabela Vidovic, Kate Bosworth, Winona Ryder; Jason Statham, James Franco, Marcus Hester. Gènere: Acció. Esbós: Phil Broker es trasllada a un poble perdut amb la seva filla per allunyar-se d’un passat tèrbol. Però la localitat no és tan tranquil·la com sembla: hi ha violència i tràfic de drogues. Això obligarà a Phil a recuperar aquella persona que va ser si vol salvar la seva família. (Vídeo).

> How to train you dragon 2 (‘Com ensinistrar un drac 2’). Direcció: Dean DeBlois. Gènere: Animació. Esbós: Les cuses de dracs s’han posat de moda a l’illa on viu l’Astrid i ella i la seva colla emprendran un viatge per terres gelades amb l’objectiu de trobar nous exemplars de dracs salvatges i domesticar-los. En català. (Vídeo).

> Viaggio sola (‘Viajo Sola’). Direcció: Maria Sole Tognazzi. Intèrprets: Alessia Barela, Margherita Buy, Diletta Gradia; Stefano Accorsi, Henry Arnold, Eirik Bar. Gènere: Drama. Esbós: Irene és una inspectora d’hotels de luxe que sempre viatja sola i treballa d’incògnit. El seu món es desestabilitza quan el seu millor amic i ex-parella deixa d’estar disponible. Això li farà replantejar-se moltes coses, com ara prioritzar la vida personal per sobre de la laboral. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any