Lluís Miquel Campos i a l’Assemblea de Veïns de Benimaclet reben el Miquelet d’Honor

  • El cantant de nova cançó i productor audiovisual rep el guardó individual

VilaWeb
Redacció
30.07.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Societat Coral el Micalet lliurarà el 29 de novembre vinent els Miquelets d’Honor individual i col·lectiu a Lluís Miquel Campos i a l’Assemblea de Veïns de Benimaclet, respectivament. Segons Tonetxo Pardiñas, el president de l’entitat, es premia Lluís Miquel Campos perquè ‘és un clar referent en la defensa de la nostra cultura i la nostra llengua, emprant l’audiovisual com a eina de difusió’.

De la trajectòria de Lluís Miquel es destaquen que va crear el grup de música ‘Els 4Z’, va impulsar amb Raimon la Nova Cançó al País Valencià i també va fer el grup Pàtxinguer Z, amb temes més humorístics. Com a productor, als anys setanta va crear la primera productora audiovisual de València, Novimag, i el 1977 el primer estudi valencià de so, els Estudis Tabalet.

El guardó col·lectiu és per a l’Associació de Veïns de Benimaclet, que segons Pardiñas és una ‘entitat veïnal valenta i ferma en l’estima per la nostra cultura que ha sabut transmetre a la ciutadania els valors de reivindicació pel valencià’. L’associació compleix trenta anys i és una de les més actives dins el moviment veïnal de la ciutat de València. ‘El caràcter lluitador i reivindicatiu per a demanar el respecte a l’horta, l’escola en valencià, el transport sostenible, el medi i moltes més qüestions l’han fet una de les més combatives dins el conjunt d’entitats veïnals valencianes’ expliquen els responsables del Micalet.

La Societat Coral el Micalet també ha anunciat la convocatòria d’una sèrie de premis amb vista al 2014. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any