El parlament demanarà que comparegui Jordi Pujol pels comptes a Andorra

  • Signaran la petició tots els partits de l'oposició

VilaWeb
ACN
29.07.2014 - 17:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

ERC, PSC, PP, ICV-EUiA, Ciutadans i CUP signaran la petició de compareixença de Jordi Pujol al parlament. Des de divendres tots els partits han reclamat les explicacions de Pujol davant la hisenda i la justícia, però fins ahir no va quedar clar que el parlament també li demanaria formalment que s’expliqués a la cambra. El govern ja ha dit que acceptaria qualsevol decisió que prengués el parlament sobre aquesta qüestió, per la qual cosa no s’espera que CiU s’hi oposi.

Precisament la junta de portaveus del parlament ja ha convocat una reunió extraordinària demà per a decidir sobre la compareixença de Pujol. Amb tota probabilitat, aquesta compareixença seria en comissió i caldria que els grups determinessin una data, tenint en compte que el període de sessions de la cambra clou aquesta setmana i no es reprendrà fins al setembre.

Ahir a la tarda, el PSC va decidir finalment de signar la petició de compareixença, fet que atorga una majoria absoluta als partits que la reclamen. CiU és, ara per ara, l’única formació que no ha demanat que el president Pujol s’expliqués al parlament.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any