Trias demana a Pujol que ‘desaparegui’ i que torni la medalla d’or de la ciutat

  • L’alcalde de Barcelona ha lamentat que l’expresident hagi cremat el que ha fet pel país

VilaWeb
ACN
29.07.2014 - 12:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha demanat a Jordi Pujol que ‘desaparegui del moment actual’ i ha avançat que reclamarà a l’expresident de la Generalitat que torni la medalla d’or de la ciutat. ‘Els socialistes m’ho han demanat d’una manera oportunista, crec jo, però li demanarem segur, si no l’haurà de tornar igual’, ha explicat.

En una entrevista a ‘El matí de Catalunya Ràdio’ l’alcalde de Barcelona ha reconegut que Pujol els ha fallat i que el que ha passat és un desastre perquè ‘l’ombra del pujolisme que havíem tingut sempre s’ha acabat’, ha reconegut Trias. Segons l’alcalde, ‘ara comença una nova etapa, que dins de la desgràcia és un aspecte positiu’. ‘Mas i tot l’equip tenim les mans lliures en aquest moment’, ha defensat Trias. L’expresident Pujol ‘ha cremat el que ha fet’ pel país, ha lamentat l’alcalde.

Trias ha advertit que ‘hi ha coses en aquest país que no es poden repetir mai més’, perquè són ‘absolutament inadmissibles, a la vida’. ‘Jo m’he dedicat a la política en gran part per Pujol i quan et trobes una situació com aquesta et sents com que et falta el pare, ha fet un gran disbarat i et sents molt trist’, ha reconegut l’alcalde.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any