L’ANC farà rèpliques de la V a tot el món durant l’estiu

  • La web votecatalonia.org en centralitza la informació

VilaWeb
VilaWeb
ACN
28.07.2014 - 17:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La V que es farà a Barcelona l’Onze de Setembre no serà l’única. Entre l’1 d’agost i l’11 de setembre, la trentena d’assemblees exteriors de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzaran la campanya #VoteCatalonia per dur a terme rèpliques de la V en diverses ciutats i pobles del món. 

Per això han creat la web votecatalonia.org en anglès, català i castellà, on els participants es podran registrar i descarregar-se material per a la mobilització. Tota la informació de les V que es facin durant l’estiu s’anirà actualitzant a través d’un mapa de Google i del llistat de ciutats. Actualment ja n’hi ha una trentena previstes.

Com l’any passat amb la Via Catalana, quan es van assolir 126 cadenes humanes arreu del món amb més de 10.000 participants, les assemblees exteriors volen tornar a mobilitzar la xarxa internacional per multiplicar la V de “Via, Voluntat, Votar i Victòria” i explicar el procés que viu Catalunya. 

Totes les V s’enregistraran i seran editades en un vídeo per promoure ‘el suport i la complicitat internacional pel procés polític que es viu al país’ i per motivar la participació a la V a Barcelona, segons que expliquen des de l’ANC.


Informació relacionada: 

La guia de la V de l’Onze de Setembre





Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any