L’humorista Mathieu Madénian, vetat pel FN

  • L'humorista originari de Salelles, Mathieu Madénian, ha estat vetat en el 'Festival du rire de Saint-Raphaël' per les seues propostes anti FN ...>>
    Dm. 27 de juliol del 2014

VilaWeb
Redacció
27.07.2014 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Es troba actualment de vacances a Catalunya Nord. Segons relata el diari l’indépendant en la seua web, Mathieu Madénian no podrà actuar, el pròxim setembre, a la Côte d’Azur. Sembla que en un Consell Municipal del passat 24 de juliol, el consistori municipal va decidir desprogramar l’actuació de l’humorista en el festival de Saint-Raphaël que es celebrarà el pròxim mes de setembre .

Podeu llegir aquí la notícia publicada en el diari ‘Var Matin’, on s’explica aquest vet. Sembla ser que la causa seria unes declaracions fetes per TV durant una actuació el 26 de setembre del 2011. Segons l’elegit del FN de Saint-Raphaël Nicolas Melnikowicz, l’humorista hauria ‘insultat als votants del FN, que són 6 milions de francesos’. Per aquesta mateixa actuació, Mathieu Madénian, va ser condemnat l’any 2013 a pagar 1.000 € de multa, pels insults públics i 1.000 € per danys al FN.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any