Perpinyà a Escena al Convent dels Mínims

  • Avui el 'Festival Perpinyà a Escena' ens ofereix dues actuacions al Convent dels Mínims ...>>
    Dv. 25 de juliol del 2014

VilaWeb
Redacció
25.07.2014 - 12:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

– La primera tindrà lloc a les 19h30: ‘La Lucarne Bleue : Quan per primera vegada, vaig llegir poemes d’Alain Taurinyà, vaig tenir el sentiment d’escoltar un amic que em parlava, aquí, molt a prop, assegut al meu costat. Era massa bonic, massa real, massa viu, aquest tresor humil, aquest rierol clar vingut per fer justícia a tot  l’univers.

I després, hi ha ‘Flo’ i la seua música, aquest fenomen amb qui comparteixo aquest camí de vida, del qual conec tots els paisatges: aquells acariciats pel vent, o burxats per la pluja, solcats per la tempesta o cremats pel foc.  Florence Sire: piano, Maryse Duquesne: saxofon, Bernard Cabanne: trombó, Jean-Paul Sire: acordió.

– A les 21 h: L’Imaginarium de la Cinemàtica ‘Tres formacions locals, totes ja programades a les precedents edicions de Perpinyà a l’escena, han decidit de posar en comú la seva afició per les imatges i les músiques de pel·lícula. Es tracta de ‘l’Impasse Humaniste, The Unknown Project i la Cavale’. Del cinema bis italià al teatre de Brecht, del somieig surrealista a les pel·lícules d’anticipació, us portaran en paisatges sonors fets de performances creatives sorprenents i eclèctiques

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any