Les Estrenes: Arriba als cinemes ‘Sex Tape’, la comèdia més picant de Cameron Díaz

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
25.07.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Cameron Díaz i Jason Segel protagonitzen l’estrena cridanera de la setmana, amb el sexe com a esquer. ‘Sex Tape’, o la desafortunada difusió d’una gravació de sexe domèstic, és l’estrena picant de la setmana. La cartellera es renova amb altres comèdies lleugeres com ‘Los Andersson en Grecia’ o ‘Barbacoa de amigos’. D’altra banda, arriba als cinemes ‘Las vidas de Grace’, la colpidora història d’una supervisora d’un centre d’acollida per adolescents, premiada pel jurat i pel públic al Festival SXSW 2013.

> Sex Tape (‘Sex Tape: Algo pasa en la nube’). Direcció: Jake Kasdan. Intèrprets: Cameron Diaz, Melissa Paulo, Giselle Eisenberg; Jason Segel, Jack Black, Rob Lowe. Gènere: Comèdia. Esbós: Una parella ha perdut la passió sexual i per recuperar-la fan una gravació domèstica. Inexpicablement la cinta arriba a un grup de gent propera a la parella a través de les xarxes i han d’emprendre una frenètica carrera per recuperar-ne les còpies. (Vídeo).

> Short Term 12 (‘Las vidas de Grace’). Direcció: Destin Cretton. Intèrprets: Brie Larson, Stephanie Beatriz, Lydia Du Veaux; John Gallagher Jr., Rami Malek, Alex Calloway. Gènere: Drama. Esbós: Grace és supervisora en un centre d’acollida per a adolescents i les seves contradiccions vitals la condicionen profundament. Tot exercint la seva feina s’adona que arrossega una sèrie de problemes personals que afecten tant la seva vida laboral com la personal. (Vídeo).

> Sune i Grekland – All Inclusive (‘Los Andersson en Grecia’). Direcció: Hannes Holm. Intèrprets: Anja Lundkvist, Hanna Elffors Elfström, Julia Dufvenius; William Ringström, Morgan Alling, Julius Jimenez Hugoson. Gènere: Comèdia. Esbós: Els Andersson són una família sueca que es desplaça de vacances a Grècia per assistir a una conferència. Però a l’últim moment el pare es veu obligat a pagar de la seva butxaca tota l’estada després que el seu cap suspengui l’acte. (Vídeo).

> Barbecue (‘Barbacoa de amigos’). Direcció: Eric Lavaine. Intèrprets: Sophie Duez, Valérie Crouzet, Nabiha Akkari; Lambert Wilson, Franck Dubosc, Lionel Abelanski. Gènere: Comèdia. Esbós: Un grup d’amics se’n va de vacances per estar a prop d’Antoine, que s’està recuperant d’un infart. Aquest es proposa fer un canvi radical d’hàbits durant aquests dies però portarà una mica massa enllà la seva idea. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any