Dotze Entitats Veïnals de Vic signen un conveni amb l’ANC per recolzar la consulta

  • Les entitats veïnals i l'Assemblea col·laboraran per aconseguir l'objectiu de votar el 9N

VilaWeb
Redacció
23.07.2014 - 10:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb la presència dels mitjans de comunicació locals, dimarts es va procedir al Casino de Vic a la signatura del conveni de col·laboració entre la Sectorial de Veïns de l’ANC, impulsora de la iniciativa, l’assemblea territorial de Vic de l’ANC i 12 entitats veïnals de la ciutat. En la roda de premsa va intervenir en primer lloc Josep Maria Caralt, vocal de Vic de la Sectorial de Veïns que va fer una breu introducció a l’acte de signatura del conveni. Després Pep Comeres, en representació de les entitats veïnals signants, va fer un recorregut pel procés per arribar al document comú de col·laboració, que comporta un punt de partida per a futures accions i una participació activa en el procés ineludible per exercir el dret a votar en referèndum el proper 9N.

Josep Arranz, coordinador de Veïns per la Independència va agrair l’acollida de les entitats veïnals de Vic i de l’assemblea territorial a la iniciativa i va situar l’acte en el marc dels diferents convenis signats per diverses federacions veïnals d’arreu del país i en la voluntat de tornar el protagonisme cívic a les entitats veïnals de Catalunya en aquests moments de gran transcendència per al país. També va posar la sectorial de Veïns de l’ANC a disposició de les entitats i va animar a no defallir per assolir l’objectiu immediat: votar el 9N.

Finalment, Francesc Comes, coordinador de Vic per la Independència va saludar de manera entusiasta la iniciativa culminada en aquest acte conjunt i va presentar a les entitats la primera proposta de col·laboració en forma del document Compromís, campanya de l’ANC per tal de sumar adhesions al dret a decidir.

Aquesta és la relació de les entitats signants, que queda oberta a noves incorporacions:

AV de la Calla
AV del Caputxins
AV de la Serra de Sanferm
AV de Vic Nord
Comissió Festes Sant Albert
Comissió Festes de la Riera
AV de Santa Anna
AV del Remei
AV Horta Vermella
AV de la Guixa
AV de Sant Llàtzer
AV de Sant Pere

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any