Dos morts en un accident agrícola a Pià

  • Ahir dilluns a la tarda, dos homes que treballaven en un camp a Pià, van quedar enterrats per un monticle de terra quan estaven treballant en una rasa ...>>
    Dt. 22 de juliol del 2014

VilaWeb
Redacció
22.07.2014 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’accident va passar cap a les 17h, en un camp d’oliveres a Pià on un dels dos treballadors, un home de 25 anys, va morir a l’acte, mentre que l’altre de 35 anys i fill del propietari del camp, va morir a l’hospital, on va ser traslladat greument ferit. La rasa en la qual els dos homes estaven treballant ja estava cavada , quan es va esfondrar.

Segons els primers elements de l’enquesta, són les pluges d’aquests últims dies que haurien debilitat el forat profund d’una mica més de 1,50 metres. En aquest indret, la terra és molt poc ferme i argilosa, això explicaria que una cara de la rasa s’hagi esfondrat sobre els dos treballadors.

La gendarmeria, encarregada de l’enquesta, no vol descartar cap hipòtesis encara que tot sembla indicar que ha sigut un accident de treball, ja que els dos treballadors es trobaven sols en el moment de l’esfondrament i no van ser descoberts fins que un germà d’un dels morts, que treballava a prop, va adonar-se del que havia passat.

Els encarregats de l’enquesta són els gendarmes de Bompàs i la cèdula de investigació criminal de Perpinyà.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any