Malestar entre Nicolas Garcia i l’actual batlle d’Elna

  • Nicolas Garcia denuncia que l'actual batlle d'Elna, Ives Barniol, l'ha prohibit celebrar casaments i denuncia la mala maror que hi ha al consell municipal d'Elna ...>>
    Dt. 22 de juliol del 2014

VilaWeb
Redacció
22.07.2014 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des de fa uns dies, Ives Barniol ha decidit retirar el permís a l’anterior batlle, per celebrar casaments al municipi. Sembla ser que, al menys quatre parelles han vist com se’ls denegava la petició que fos Nicolas Garcia qui  celebrés les seues noces. Legalment, només el batlle i els seus adjunts poden celebrar els casaments, però el batlle pot delegar en qualsevol regidor, com generalment es fa en tots els ajuntaments.

Sembla que aquesta prohibició ve donada per l’oposició que fa Nicolas Garcia al seu successor, que al·lega  ‘”Quan tot va bé l’entesa entre els elegits, no és un problema, però últimament, el Sr Garcia no va dubtar a dir-me mentider fins i tot en la premsa’. Nicolas Garcia per la seua banda, denuncia que aquesta prohibició és un acte autoritari i una actitud negativa de cara a la seua oposició.’

L’antic batlle, també denuncia ‘el desig de l’ajuntament a abandonar tots els projectes educatius, científics i museístics que l’antic municipi va posar en marxa al voltant de la Maternitat d’Elna’.

Per la seua banda, Ives Barniol, assegura que ‘hi haurà canvis en la gestió de la Maternitat, però que això no vol dir que ‘ Considerem  per suposat la maternitat com un element clau del nostre patrimoni, tenim moltes ganes i farem tot el possible per recuperar-la’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any