Jordi Cañas passa del ‘fàstic’ a RAC-1 a fer-hi de tertulià

  • La participació de l'ex-diputat de Ciutadans a la tertúlia ha rebut tot de crítiques

VilaWeb
Redacció
21.07.2014 - 16:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-diputat de Ciutadans Jordi Cañas ha debutat avui com a contertulià en el programa radiofònic ‘El món a RAC-1’. És un dels fitxatges de la programació d’estiu, juntament amb Jordi Martí, Roger Palà i Pilar Carracelas. No fa pas gaire, Cañas havia dit en una altra emissora de ràdio que RAC-1 feia fàstic. Va ser al març, arran d’un comentari del programa ‘La segona hora’, on deien, sobre la candidata a les europees Carolina Punset: ‘La criatura se li ha fet de Ciutadans; n’hi ha que s’enganxen a les drogues, altres es fan de Ciutadans.’ 

Cañas va reaccionar així: ‘RAC-1 fa fàstic. Comparar els votants de Ciutadans amb drogoaddictes i amb ignorants, sincerament, jo crec que tot té un límit. Aquesta gent fa campanya permanent d’apologia del separatisme, i falta al respecte a tots aquells que no són nacionalistes’, va dir a la Cope. 

Al començament de la tertúlia d’avui, el periodista David Jobé li ha demanat per la seva situació judicial, car Cañas és encausat des de l’abril per un suposat frau a hisenda, motiu pel qual va deixar l’escó del parlament. 

L’anunci de la participació de Cañas a la tertúlia de RAC-1 va desfermar tot de crítiques i fins i tot hi va haver qui va obrir una iniciativa a la plataforma Change.org demanant a Jordi Basté que no el contractés. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any