Primera V baixa a Catalunya Nord

  • Dissabte a mitjanit, Ceret va acollir la primera V baixa nord-catalana, de la 'Via Catalana per la Independència' ...>>
    Dl. 21 de juliol del 2014

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.07.2014 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Organitzada pels militants del Vallespir de la Territorial nord-catalana de l’Assemblea Nacional Catalana es va fer a Ceret, en el marc del 57é Festival de la sardana a Ceret. Organitzat pel Foment de la Sardana, reuneix a amants d’aquesta tant del sud com del nord que durant tot un cap de setmana, duen a terme activitats com per exemple conferències , ballades de sardanes i concursos.

Segons ens relaten assistents a aquest festival, enguany s’han pogut escoltar crits demanant la independència de Catalunya, així com també, per primera vegada, estelades sostingudes pels participants en el recinte, com podeu veure a les fotografies. Unes fotografies enviades per Miquel Arnaudies i Bernard Connes, als que donem les gràcies.

Llàstima que l’hora molt tardana (mitjanit) no hagi afavorit gens més publicitat i presència a aquest primer acta. Però tanmateix: gràcies a la ‘fédération sardaniste du Roussillon’, per aquesta iniciativa seua que segueix – totes dues en l’àmbit cultural nord-català- la que perdurarà tot l’estiu als cinemes Castillet de Perpinyà i rodalies; i que us hem presentat poques setmanes enrera.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any