La Font Gran d’Olost omple més càntirs que mai

  • Èxit total del segon Canti la Font

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.07.2014 - 10:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de 500 persones van passar per la Font Gran d’Olost a degustar les propostes musicals i culinàries. Laia Vehí, Carles Belda i Marc Serrats, i Koulomek, amb tres visions ben diferenciades de la música, es van posar el públic a la butxaca.

A les 7 de la tarda començava la segona edició del Canti la Font. Una nova proposta festiva itinerant que cada any buscarà una font on portar música i gresca. L’espai, especialment decorat per l’ocasió, va omplir-se amb públic de totes les edats. Laia Vehí va donar el tret de sortida amb la seva veu delicada. Laura Marsal i Silvia Ferrer van oferir un espectacle de dansa amb regust d’aigua; de la font, es clar. Després, Carles Belda i Marc Serrats van oferir un recital festiu amb cançons populars i poemes musicats. Per acabar, Koulomek, Dj fill d’Olost, va mostrar la potencialitat dels 16 bits amb un repertori basat en música de videojocs, acompanyat de projeccions.

Durant tota la jornada es podien degustar tapes preparades per l’ocasió i vins de la finca Dasca Vives, de l’Alt Camp. Un cop acabats els concerts la festa va continuar fins a altes hores de la matinada al Bar Centre d’Olost, on Carles Belda i Marc Serrats van punxar els seus èxits musicals preferits.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any