Contundent victòria dels Dragons Catalans

  • Els Dragons Catalans han guanyat als London Broncos per 46 a 16, en el seu partit del 'Magic Weekend' ...>>
    Dm. 26 de maig del 2013

VilaWeb
Redacció
26.05.2013 - 05:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’equip català va realitzar ahir dissabte un gran partit enfront als London Broncos, que van guanyar per 46 a 16, amb una gran actuació de Scott Dureau, en el partit del seu retorn després de la greu malaltia que va patir, i d’estar prop de cinc mesos sense competir.  A mésa més ha estat escollit com a l’home del partit.

Els catalans han dominat tot l’encontre, ja que s’han anat al vestuari al termini del primer temps amb un avantatge de 4 punts :16 a 12.  Això significa que els catalans tornen del Magic Weekend amb els dos punts del partit.

Podeu llegir aquí la crònica (fr) que fan els catalans en la seua web, i des d’aquí  el resum oficial de la Super league. En aquest partit han aconseguit marcar assaig els següents jugadors : Scott Dureau, Morgan Escare 2, Daryl Millard, Frederic Vaccari 2, Zeb Taia, i  Leon Pryce, a més Scott Dureau ha aconseguit marcar 7 Gols .

El pròxim partit dels catalans serà a l’Stobart Stadium on s’enfrontaran a l’equip dels Widnes Vikings, el diumenge 2 de juny.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any