A Sant Cebrià, el circ ‘La Piste aux Étoiles’ deixa als espectadors decebuts

  • El circ 'La Piste aux Étoiles' va deixar ahir dissabte amb un pam de nas, als espectadors que havien comprat les entrades per assistir als seu espectacle, ja que se'n van anar un dia abans del previst ...>>
    Dm. 20 de juliol del 2014

VilaWeb
Redacció
20.07.2014 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Desenes d’espectadors que havien adquirit llurs entrades per assistir a la funció de les 15h d’ahir dissabte a Sant Cebrià, es van trobar sense circ. Aquesta desaparició va deixar nombrosos nens plorant desconsoladament i als pares enfadats cercant una explicació. Sembla ser que el circ havia anunciat la seua estada del 8 al 18 de juliol, però més tard, va col·locar uns cartells on anunciava una darrera actuació per ahir dissabte a les 15h. Però el circ se’n va anar sense donar cap explicació.

Els parents van decidir posar una denúncia, sobre aquesta desaparició. Un poc més tard, el circ va ser localitzat no molt lluny de Sant Cebrià, concretament a Argelers de la Marenda, on actuaran des de demà dilluns 21 de juliol fins al 10 d’agost. Una responsable de comunicació del circ ‘La Piste aux étoiles’ va dir que ‘Vam tenir un problema inesperat més enllà del nostre control, el que ens va obligar a retirar el circ abans d’hora de Sant Cebrià. Òbviament, les entrades per a l’actuació de dissabte seran vàlides per a totes les actuacions a Argelers de la Marenda, i els que ho desitgen, òbviament, seran reemborsats’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any