Nova edició dels ‘Dimanches a Serrabona’

  • Aquest diumenge podreu gaudir, al Priorat de Serrabona, d'un espectacle emmarcat en el festival regional Les troubadours chantent l’art roman amb l'espectacle 'Aire i Fuego'. L'entrada és lliure i gratuïta ...>>>
    Dm. 20 de juliol del 2014

VilaWeb
Redacció
20.07.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Inclou l’actuació de dos duets formats per una soprano i un guitarrista. El primer serà el d’Ariane Wohlhuter i Philippe Mouratoglou seguit del format per Sandra Hurtado-Ros i Jean-François Ruiz, que interpretaran melodies espanyoles i angleses, en el marc de l’espectacle ‘Aire i Fuego’.

Així el duet format per la soprano Ariane Wohlhuter i el guitarrista Philippe Mouratoglou, van començar la col.laboració seua en un concert dedicat a John Dowland i Benjamin Britten. El seu repertori s’ha enriquit amb les adaptacions d’obres vocals de Gabriel Fauré, Henr i Purcell … Mentrestant, continuen la seua exploració del repertori clàssic per a veu i guitarra (Manuel De Falla, Fernando Sor, Carlos Guastavino …).

Per la seua banda, Sandra Hurtado-Ros, expressa aquí la seua passió per la melodia en una generosa interpretació de cançons populars inspirades en Manuel de Falla, Manuel Oltra … I el text de Federico García Lorca i Antonio Machado, amb el suport de la música amb Jean-François Ruiz.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any