El segon Lo Vermutet de Mollerussa duplicarà el nombre de tapes

  • En el primer es van servir 1.800 tapes de les 1.000 previstes

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els nou establiments de Mollerussa que promouen el segon Lo Vermutet preparan 3.000 tapes que es vendran diumenge, com les begudes, a 1 euros cadascuna pels diferents espais de la plaça Major. La festa començarà a les onze del matí i s’allargarà fins les quatre de la tarda.

Ho han explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona i dos dels responsables de l’esdeveniment Verónica Jiménez de la Baguettina i Èlia Lamparero de El Cafetó.

L’alcalde ha dit que després del primer gran èxit que va suposar la primera edició de Lo Vermutet amb gran acceptació per part del públic de recuperar aquesta tradició dels diumenges l’organització ha preparat aquesta segona edició amb voluntat de superar-la amb escreix.

Per la seva part la Verónica i l’Èlia han anat desgranat el funcionament de la festa i les diferents actuacions que s’hi faran.

La festa començarà a les onze del matí i durarà fins a les quatre de la tarda i amb l’objectiu i la voluntat que tothom hi trobi el seu espai el vessant gastronòmic es compaginarà amb diferents actuacions : Loop Aka (dj.Alex) HASH (Rock’n Roll Band); Mollerussa Town Kamorra (DJ SET) i també hi haurà l’espectacle infantil La Cremallera i Boti Boti. Els organitzadors han destacats que s’ha procurat que els grups siguin tots grups locals de Mollerussa ja que “així també s’ajuda a fer poble”. Des de l’organització també han destacat que Lo Vermutet ja té facebook per tal que tothom hi pugui deixar suggeriments.

Aquest cop els organitzadors prepararan més de 3.000 tapes diferents entre tots els locals que hi participen ja que en la primera edició se’n van servir 1.800 i van fer a causa de la gran assistència de públic, cosa que va provocar que a quarts d’una les existències ja estiguessin esgotades. Hi haurà 9 tapes variades una de les quals serà per a les persones celíaques. A diferència de l’anterior edició i per tal d’evitar aglomeracions hi haurà dos punts de venda de tiquets a cada extrem de la plaça.

Solsona ha comentat que la logística de l’activitat corre a càrrec de l’Ajuntament per tal de facilitar-ne l’organització i ha afegit que “la voluntat de l’Ajuntament no és altra que es parli de Mollerussa arreu”.

Per tal de facilitar l’accessibilitat a la plaça es tallarà el trànsit rodat des de la plaça Major fins a la cruïlla del carrer de Joan Burniol de manera que aquest carrer quedi obert a la circulació i també que des de Ferran Puig es pugui accedir cap al carrer Arbeca.

Lo Vermutet es tornarà a repetir el diumenge 7 de setembre a la plaça de Manuel Bertran amb un caire més catalanista per la proximitat amb la Diada i coincidint amb la fira Expoclàssic que se celebra als firals el 6 i 7 de setembre.

Cal recordar que aquesta és una iniciativa privada de 9 establiments del centre de la ciutat: Taping, Patet, El Cafetó, Rostisseria Salvia, Floristeria Sanmartí, La Baguettina, Celíac 100×100, Punt 14 i Can Turu.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any