Comprar des del canell de la mà

  • CaixaBank proposa una polsera Visa per a pagar sense contacte en milers d'establiments amb datàfons adaptats

VilaWeb
Redacció
03.07.2014 - 11:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La tendència de les tecnologies portables (wearable) no s’atura. CaixaBank acaba d’anunciar el llançament per primera vegada a Europa d’una polsera Visa per a fer compres des del canell i sense contacte en els milers de comerços que ja disposen de datàfons adaptats.

CaixaBank té previst de distribuir durant l’estiu quinze mil polseres entre els clients que utilitzen més la seva targeta ‘contactless’, i al segon semestre de l’any serà disponible a tota la xarxa d’oficines de l’entitat. Els clients, de fet, podran dissenyar la seva pròpia polsera i contractar-la a través dels canals habituals.

La polsera es basa en la tecnologia de pagament ‘contactless’: a dins porta un microtag amb la informació encriptada de la targeta del client, protegida amb les mateixes garanties de seguretat que les targetes habituals. El xip permet de connectar la polsera amb els datàfons i realitzar transaccions com si fos una targeta sense contacte normal. Tota aquesta tecnologia es reuneix en un gadget de mida reduïda, dissenyat amb tancament ajustable i material antial·lèrgic.


Informació relacionada:

Entrevista a l’Internauta amb David Urbano, de la Caixa: La targeta de crèdit, al mòbil (27-12-2013)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any