Festers de Quatretonda denuncien que el batle els impedeix programar una nit de rock en valencià

  • Trauen a la venda samarretes crítiques amb l'actitud del regidor en cap

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.06.2014 - 17:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un grup dels festers de Quatretonda d’enguany ha tret a la venda unes samarretes per a denunciar una decisió del batle de la localitat José L. Oltra (PP) que consideren dicatorial que els ha impedit de programar una nit de rock en valencià a les festes patronals.

Els joves han explicat que, d’acord amb el regidor de festes, havien decidit d’incloure en la programació de les festes patronals de setembre una nit de rock ofertada per l’empresa encarregada d’organitzar les actuacions musicals. Segons aquest grup de festers, el batle s’hi va oposar per complet i obligà a modificar la programació per a eliminar aquests concerts de rock en valencià i substituir-los per una orquestra.

Els fets, tot i que s’han donat a conéixer ara, vénen del desembre passat. El batle justificà la seua decisió de negar-se a permetre els concerts amb un ‘perquè no’, i convidà els joves a pagar-se les actuacions amb els seus propis diners si les volien.

Les samarretes fan referència a aquest ‘raonament’ del batle, i els joves conviden a dur-les posades diumenge 29 per a la festa de Sant Pere. Els interessats poden comprar-ne des d’ací.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any