Amazon descobreix el Fire Phone, el mòbil en 3D i controlable amb gests

  • Inclou l'aplicació Firefly, que permet de reconèixer objectes del voltant amb la càmera i comprar-los amb un sol clic si són al catàleg de l'empresa

VilaWeb
Redacció
19.06.2014 - 10:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amazon s’ha esperat molt a entrar en el terreny dels telèfons mòbils intel·ligents, però aquesta setmana s’hi ha sumat amb l’anunci del Fire Phone. Quan es comenci a comercialitzar, a la fi del juliol, promet de sorprendre els usuaris gràcies a característiques innovadores com una interfície tridimensional a la pantalla, el control per gests i l’aplicació Firefly, que connecta el mòbil amb l’amplíssim catàleg de productes i serveis d’Amazon.

La tecnologia més cridanera del Fire Phone, que portarà un processador de quatre nuclis a 2,2 Ghz i una càmera de tretze megapíxels, és la que permet una sensació de profunditat de la interfície, o perspectiva dinàmica, gràcies a quatre càmeres frontals d’infraroig que segueixen en tot moment la posició del cap i la mirada. La tecnologia és pensada per a mapes, jocs…

Una altra característica important del Fire Phone és que es podrà controlar amb gests, sense tocar la pantalla de 4,7 polzades, una opció que també incorporen alguns models de Samsung sense gaire èxit fins ara.

Però la gran característica del mòbil ideat per Jeff Bezos és l’aplicació Firefly, capaç de reconèixer objectes, texts, imatges i sons del voltant amb la càmera: si aquests productes consten a l’amplíssim catàleg d’Amazon, es podran comprar amb un sol clic. Firefly també s’integrarà amb la resta de serveis de l’empresa, com els portals de vídeo i música.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any