Barcelona analitza la societat en l’era de les xarxes

  • Les jornades Enter Forum compten amb experts dels àmbits legal, educatiu, humanístic, social i relacional · Seran al CCCB de demà fins dijous

VilaWeb
Redacció
16.06.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La irrupció d’internet i les xarxes socials, com afecta la societat actual? Els usuaris són conscients de l’exposició pública que representen? Ha canviat la percepció de la intimitat? Totes aquestes preguntes, se les formularan aquesta setmana els participants en l’Enter Forum, que es fa fins dimecres al CCCB de Barcelona. Amb ponents i experts de tot el món, els directors del fòrum, Genís Cormand i Enric Puig Punyet, volen obrir un diàleg constructiu, responsable i multidisciplinari sobre l’ús de les noves tecnologies.

Les ponències d’Enter Forum s’articulen en cinc grans àmbits: el legal, l’educatiu, l’humanístic, el social i el relacional. En cadascun participaran dos especialistes, entre els quals hi ha Michael W. Carroll, Paula Siblilia, Antoni Muntadas i Bernard Stiegler. La intenció és connectar col·lectius que comparteixin les mateixes preocupacions sobre internet i oferir-los un espai per al diàleg i un espai d’encontre amb conferències, projecció de documentals i tallers.

Les jornades comencen dilluns amb una conferència inaugural de Michael W. Carroll, co-fundador de Creative Commons.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any