El batec d’internet

  • Dues infografies mostren el ritme de la xarxa en temps real i l'acumulació de guanys dels principals portals i xarxes socials

VilaWeb
Redacció
09.06.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tothom sap que a internet el ritme a què passen les coses és altíssim i l’augment de continguts és exponencial. Per a ésser-ne del tot conscients hi ha la pàgina The Internet in Real-Time, una infografia en temps real creada per Penny Stock Lab amb les dades de freqüèntació i consulta dels principals portals i xarxes socials.

Quantes piulades es fan per segon a Twitter; quantes hores de vídeo es carreguen a YouTube; quantes cerques es fan a Google en aquest moment; quants productes ven Amazon ara; quants ‘m’agrada’ es fan a Facebook; quants missatges s’envien per Whatsapp…, són algunes de les dades que s’hi poden visualitzar, actualitzades constantment. També s’hi indica el volum de dades que s’han carregat a internet durant l’estona que hem mirat la pàgina.

Complementàriament, Penny Stock Lab proposa una altra infografia amb l’acumulació de riquesa dels principals portals i serveis d’internet, també en temps real.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any