La Fundació Huguet premia el programa de Canal 9 “L’Alqueria Blanca”

  • Li ha atorgat el premi anual a la millor iniciativa en favor de la llengua catalana, que serà lliurat a alguns dels seus protagonistes aquest dissabte, a les 12:30, en el saló de plens de l'Ajuntament

VilaWeb
Redacció
03.06.2014 - 18:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Fundació Huguet, instituïda els anys seixantes del segle passat per l’il.lustre patrici castellonenc Gaetà Huguet i Segarra, té com a finalitat l’impuls i la promoció de la nostra llengua i cultura a tot el País Valencià, i especialment a les comarques de castelló.

La Fundació atorga des de fa molts anys uns guardons, els de Valencià de l’Any, a la persona o entitat que s’ha distingit pel seu treball en favor de la llengua i la cultura, però des de fa uns pocs n’atorga també un altre a la millor iniciativa en favor de la llengua catalana. I enguany ha acordat que aquest premi li’l concediex al programa de Canal 9 “L’Alqueria Blanca”, que havia aconseguit uns elevats índex d’audiència i que va ser interromput bruscament en produir-se el tancament d eels emissions.

A ningú se li escapa que aquest premi, en les presents circumstàncies, és un reconeixement implícit a la tasca que duia a terme durant els darrers temps RTVV, i una crítica a la decisió del Consell d’Alberto Fabra de procedir al seu tancament. I aquest premi és encara més curiós si es té en compte que el president nat de la Fundació és sempre l’alcalde de Castelló, un càrrec ocupat en aquests moments per un militant del mateix partit que va procedir al tancament.

L’acte de lliurament tindrà lloc a les 12:30, al saló de plens de l’Ajuntament, i està previst que hi assistisquen diferents actors de la sèrie, per tal de rebre el guardó.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any